Waarom Steencentrum Utrecht?

De gevelsteenindustrie vernieuwt voortdurend op het gebied van grof keramiek, in vorm en verwerking. Dat vergroot de ontwerpvrijheid en biedt nieuwe mogelijkheden om te bouwen in eigen stijl. U kunt bij ons terecht voor inspiratie met betrekking tot uw project. Onze jarenlange ervaring is zichtbaar in het op maat gesneden advies aan onze klanten.

Steencentrum Utrecht loopt voorop in kennis en kunde op het gebied van gevelstenen en dakpannen. We weten wat de markt wil en we weten wat er mogelijk is. Steencentrum Utrecht biedt stenen en pannen van gerenommeerde fabrikanten uit binnen- en buitenland.

In ons expertisecentrum heeft u in één oogopslag een overzicht van de vele mogelijkheden op het gebied van gevelstenen en dakpannen.  De daglichtcondities zorgen ervoor dat u een goed beeld krijgt van het effect van de stenen en pannen in de praktijk.

U kunt bij Steencentrum Utrecht naar hartenlust combineren met onze producten in vele afmetingen, kleuren en vormen. Ook kunt u experimenteren met speciaal naar uw wensen te fabriceren gevelstenen. Zo kunt u zien hoe uw idee het beste tot zijn recht komt.

Bouwvergaderingen

Ons bedrijf in Houten beschikt over diverse ruimtes om bouwvergaderingen  te organiseren. In de vergaderruimtes zijn diverse technische hulpmiddelen aanwezig.

Aan het gebruik van de vergaderruimte zijn geen kosten verbonden. Gewoon service. U bent van harte welkom!